Football Talk

Ρονάλντο: «Γιατί ν' αποσυρθώ από την Εθνική; Δεν είναι ακόμα η ώρα μου!» (video)

Ρονάλντο: «Γιατί ν' αποσυρθώ από την Εθνική; Δεν είναι ακόμα η ώρα μου!» (video)

O Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να δηλώνει δυνατός και με πολύ μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει στην Εθνική Πορτογαλίας παρά τις θεωρίες και τα σενάρια που τον θέλουν να αποσύρεται.

Στα 36 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταφέρνει να διατηρηθεί σε τέτοιο επίπεδο που αποτελεί κατόρθωμα. Όχι για τον ίδιο, δεδομένης της δουλειάς και της προσπάθειας που έχει κάνει, αλλά για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή.

Έχοντας κατακτήσει το Euro, το Nations League και όντας ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες με 115 τέρματα, ξεκίνησαν οι θεωρίες απόσυρσης του. Ο Πορτογάλος ωστόσο έδωσε την απάντηση του…

«Γιατί ν' αποσυρθώ; Δεν είναι ακόμα η ώρα μου! Δεν είναι γιατί το λέει ο κόσμος, θα γίνει μόνο όταν νιώσω εγώ ότι πρέπει να γίνει αυτό.

Όταν δεν θα μπορώ να τρέξω, να ντριμπλάρω, να σουτάρω και έχουν φύγει οι δυνάμεις μου... Όμως τα έχω όλα ακόμα! Έχω ακόμα κίνητρο για να το χαίρομαι, να κάνω πράγματα στο γήπεδο και να κάνω χαρούμενους οπαδούς, την οικογένειά μου, τον εαυτό μου...

Θέλω να συνεχίσω να βάζω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Όπως το θέλω και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα γκολ, τις ασίστ, τις νίκες, τα πέναλτι... Όλα! Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να κάνω τον κόσμο χαρούμενο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0