Football Talk

Μαρτίνς: «Καλύτερη η Άιντραχτ – Τα πάντα είναι ανοιχτά»

Μαρτίνς: «Καλύτερη η Άιντραχτ – Τα πάντα είναι ανοιχτά»

Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης όμως έκανε λόγο για ανοιχτό το θέμα πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός λύγισε στην ανωτερότητα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ηττήθηκε με 3-1 μέσα στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να χάσει την 1η θέση του ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ παραδέχθηκε πως ο γερμανικός σύλλογος ήταν καλύτερος. Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Τα πράγματα για την Άιντραχτ ήταν εύκολα μετά το 2-1 και ήταν ανώτεροι από μας σήμερα, στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί έκαναν καλές αντεπιθέσεις και έβρισκαν χώρους.  Η πίεση έπρεπε να είναι καλύτερη στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο.

Η κατοχή επίσης ήταν καλή στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και στο δεύτερο μέρος. Τα πάντα όμως είναι ανοιχτά, θα παίξουμε εντός δύο σημαντικά παιχνίδια και θα είμαστε έτοιμοι. Δεν πιστεύω πως δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, είχαμε ένταση σήμερα και καλές στιγμές και παρά τα πολλά παιχνίδια ήμασταν καλά προετοιμασμένοι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0