Football Talk

Λιλ – Σεβίλλη 0-0: Εξουδετέρωσε η μία την άλλη και χαμογέλασε η… Σάλτσμπουργκ! (video)

Λιλ – Σεβίλλη 0-0: Εξουδετέρωσε η μία την άλλη και χαμογέλασε η… Σάλτσμπουργκ! (video)

Με τις Λιλ και Σεβίλλη να μένουν στο «μηδέν» η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά στη βαθμολογία του ομίλου, σε απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Λιλ και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Champions League. Νικήτρια από την αναμέτρηση βγήκε η… Σάλτσμπουργκ η οποία κατάφερε να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου με 7 βαθμούς.

Η Σεβίλλη ήταν σε γενικές γραμμές εκείνη που θέλησε να γίνει πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο. Ο Οκάμπος ήταν ο μεγαλύτερος μπελάς της άμυνας της Λιλ, με τον ίδιο να προσπαθεί τόσο στο 30’ όσο και στο 33’ να βρει δίχτυα, με τον Γκρμπιτς να βρίσκεται σε πολύ καλό βράδυ και να αποκρούει αμφότερες τις ευκαιρίες.

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε και ο Σούσο λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής δύο φορές. Στο 41’ έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά ενώ στο 44’ ένα πολύ καλό σουτ, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν μπόρεσαν να καρποφορήσουν και συνεπώς οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο τρόπο για τις δύο ομάδες. Αν και κατάφεραν να σημειώσουν αρκετές τελικές ευκαιρίες, καμία από αυτές δεν ήταν αρκετή προκειμένου να ανοίξει το σκορ και να δώσει σε κάποια το τρίποντο της νίκης.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Ντζαλό, Φόντε, Μανταβά, Αντρέ, Ονανά (71’ Σέκα), Ντέιβιντ (82’ Γουεά), Μπαμπά, Σάντσες (71’ Ικονέ), Γιλμάζ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ (57’ Χορδάν), Ακούνια (64΄Αουγκούστινσον), Φερνάντο, Τόρες (64’ Γκόμες), Ντιλέινι, Σούσο (74’ Ράκιτιτς), Οκάμπος (74’ Λαμέλα), Ράφα Μιρ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Λιλ – Σεβίλλη 0-0

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1 (3’ Αντεγέμι, 65’, 77’ Οκαφόρ, 15’ Νμέτσα)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Σάλτσμπουργκ 3 7 (6:3)

2. Σεβίλλη 3 3 (2:2)

3. Λιλ 3 2 (1:2)

4. Βόλφσμπουργκ 3 2 (2:4)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (02/11):

Βόλφσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ (19:45)

Σεβίλλη – Λιλ (22:00)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0