Football Talk

Champions League, 6ος όμιλος: Επική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την «υπογραφή» ποιανού άλλου; Μα φυσικά, του Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Champions League, 6ος όμιλος: Επική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την «υπογραφή» ποιανού άλλου; Μα φυσικά, του Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)
Γκολ, θέαμα και ανατροπή από τα... πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο επιφύλασσαν οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε ένα επικό comeback επί της Αταλάντα (3-2) την ίδια ώρα που η Βιγιαρεάλ φιλοδωρούσε με τέσσερα γκολ -έναντι ενός- τη Γιουνγκ Μπόις (4-1)!

Ματς για γερά νεύρα επιφύλασσε η 3η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Champions League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή επί της Αταλάντα με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ έφευγε με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Ελβετία, αφού επικράτησε με 4-1 της Γιουνγκ Μπόις!

Στο ματς των «κόκκινων διαβόλων», η Αταλάντα «πάγωσε» από νωρίς το Old Trafford, αφού ο Μάριο Πάσαλιτς μόλις στο 15ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. 


Σαν να μην έφτανε το αρχικό «σοκ», στο 29ο λεπτό ο Ντεμιράλ πρόσφερε την απόλυτη... ψυχρολουσία, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά!



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση και είχε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μάρκους Ράσφορντ κατά κύριο λόγο ως εκφραστή τους, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Εν τέλει, μία στιγμή μεγάλης έμπνευσης του Μπρούνο Φερνάντες ήταν αρκετή για να δοθεί το σύνθημα της ανατροπής. Ο Πορτογάλος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ράσφορντ στο 53ο λεπτό με μία υπέροχη μπαλιά και ο τελευταίος με έξοχο πλασέ μείωσε σε 1-2!

Το Old Trafford ήταν ξεκάθαρο πως... έγερνε και η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου. Ο ΜακΤόμινεϊ σημάδεψε το δοκάρι, αλλά δεν έπραξε το ίδιο και ο Μαγκουάιρ, που με τελείωμα σέντερ φορ, έγραψε το 2-2 για την ομάδα του στο 75ο λεπτό!

Με τον «δρόμο» στρωμμένο, το ονειρικό σενάριο της ανατροπής δεν άργησε να έρθει. 

Ο Λουκ Σο στο 81ο λεπτό, σημάδεψε το κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε για ακόμα μία φορά ο «λυτρωτής» της αρμάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, χαρίζοντάς της μία υπερπολύτιμη νίκη, μέσω μίας άκρως εντυπωσιακής ανατροπής!

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Ελβετία, αφού επικράτησε με 4-1 της Γιουνγκ Μπόις και μπήκε ξανά στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έφερε από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα του, αφού ευτύχησε να προηγηθεί από το 6ο λεπτό με την όμορφη κεφαλιά του Γέρεμι Πίνο.



Δέκα λεπτά αργότερα, οι Ισπανοί απέκτησαν προβάδισμα «ασφαλείας», αφού ο συνήθης ύποπτος, Ζεράρ Μορένο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, γράφοντας το 2-0!



Η Γιουνγκ Μπόις επιχείρησε να βγάλει άμεσα αντίδραση, αλλά δεν τα κατάφερε, μιας και η καλύτερη ευκαιρία των Ελβετών με τον Σιεμπάτσου, πριν λήξει το ημίχρονο, δεν απέφερε κάτι ουσιώδες.

Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Στο 57ο λεπτό, ο Φάσναχτ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ρούλι και τον βρήκε σε ετοιμότητα, όπως συνέβη και στο 62ο, όταν ο Ενγκαμαλέου προσπάθησε να τον νικήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ό,τι δεν έπραξαν οι προαναφερθέντες, το πέτυχε ο Ελία στο 77', όταν μείωσε σε 1-2, αλλά οι παίκτες της Βιγιαρεάλ ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με το τρίποντο. 

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Μορένο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 υπέρ της ομάδας του, ενώ ο Τσουκβέζε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε στη νίκη της ομάδας του διαστάσεις θριάμβου!


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ 1-4 (6' Πίνο, 16' 89' Μορένο, 90+2' Τσουκβέζε - 77' Ελία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 3-2 (53' Ράσφορντ, 75' Μαγκουάιρ, 81' Κριστιάνο Ρονάλντο - 12' Πάσαλιτς, 29' Ντεμιράλ)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 6 (6-5)
2.Αταλάντα 3 4 (5-5)
3.Βιγιαρεάλ 3 4 (7-5)
4.Γιουνγκ Μπόις 3 3 (3-6)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (02/11):

Βιγιαρεάλ – Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0