Football Talk

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ένα «ξέσπασμα» δεκατεσσάρων λεπτών, ήταν αρκετό για τους Βαυαρούς! (video)

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ένα «ξέσπασμα» δεκατεσσάρων λεπτών, ήταν αρκετό για τους Βαυαρούς! (video)
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-0 της Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και έδωσε συνέχεια στο απόλυτο νικών που διατηρεί, δίχως μάλιστα να έχει δεχθεί ακόμη γκολ!

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με ορμή την αναμέτρηση και είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό με τον Σανέ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να απειλήσει, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έδειξε τα αντανακλαστικά του αποσοβώντας τον κίνδυνο με εκπληκτική απόκρουση.

Η Μπενφίκα απάντησε στις ευκαιρίες τόσο με τον Γιάρεμτσουκ στο 13ο λεπτό, όσο και με τον Νούνιες στο 33ο, αλλά καμία από τις δύο προσπάθειες δεν απέφερε κάτι.

Στο 43ο λεπτό, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φάνηκε να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» της Πορτογαλικής άμυνας, αφού βρήκε δίχτυα, αλλά ο VAR υπέδειξε πως υπήρχε χέρι στην αρχή της φάσης και το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους.



Η εκκίνηση του δεύτερου έφερε ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ -ως οφσάιντ αυτήν τη φορά- για τους Βαυαρούς, που πέτυχε ο Μίλερ.



Εν τέλει, ο Λερόι Σανέ άνοιξε το σκορ στην τρίτη και… φαρμακερή προσπάθεια των Βαυαρών στο 70ο λεπτό, αφού το εκπληκτικό του απευθείας φάουλ από τα 23 μέτρα -περίπου- δεν μπορούσε να ακυρωθεί!


Το «ξέσπασμα» των Βαυαρών, ωστόσο, μόλις είχε ξεκινήσει!

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Έβερτον έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην Μπάγερν, ενώ στο 82' ο Λεβαντόφσκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Το 4-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, γράφτηκε και πάλι από τον Σανέ που έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα»!


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Λούκας, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Αλμέιδα (40' Ντιόγκο Γκονσάλβες), Μάριο (81' Τααράμπτ), Βάιγκλ, Γκριμάλδο, Σίλβα (81' Πίτσι), Γιάρεμτσουκ (76' Έβερτον), Νούνιες (81' Ράμος)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ (66' Γκνάμπρι), Σούλε, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ (86' Ρίτσαρντς), Κίμιχ, Σάμπιτσερ (86' Τολισό), Κομάν (86' Μουσιάλα), Μίλερ (77' Στάνισιτς), Σανέ, Λεβαντόφσκι

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 1-0 (36’ Πικέ)

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-2 (70' 84' Σανέ, 80' αυτ. Έβερτον, 82' Λεβαντόφσκι)

Βαθμολογία 5ου ομίλου

1.Μπάγερν Μονάχου 3 9 (12-0)

2.Μπενφίκα 3 4 (3-4)

3.Μπαρτσελόνα 3 3 (1-6)

4.Ντιναμό Κιέβου 3 1 (0-6)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (02/11):

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα (22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα (22:00)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0