Football Talk

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1: Βασίλισσα στην κορυφή του ομίλου, με σφραγίδα Οκαφόρ! (video)

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1: Βασίλισσα στην κορυφή του ομίλου, με σφραγίδα Οκαφόρ! (video)

Με τον Νοά Οκαφόρ να σκοράρει δύο φορές η Σάλτσμπουργκ πήρε το τρίποντο από τα χέρια της Βόλφσμπουργκ με 3-1.

Μπορεί να ισοφαρίστηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όμως η Σάλτσμπουργκ δεν σάστισε και εν τέλει επιβλήθηκε 3-1 της Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Champions League. Πρωταγωνιστής του θριάμβου αναδείχθηκε ο Νοά Οκαφόρ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, κλειδώνοντας τη νίκη για τους Αυστριακούς. Παράλληλα έγινε και ο πέμπτος Ελβετός που βρίσκει δύο φορές δίχτυα σε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τον καλύτερο πιθανό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση η Σάλτσμπουργκ! Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αντεγέμι να γίνεται δέκτης μιας εξαιρετικής πάσας, να «κόβει» την άμυνα στα δύο και να κάνει το 1-0!

Στη συνέχεια οι Αυστριακοί θέλησαν να απειλήσουν ξανά, αυτή τη φορά με τον Οκαφόρ να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι στο 12’. Η Βόλφσμπουργκ όμως θέλησε να βρει την άμεση απάντηση, πράγμα που τελικά και έκανε.

Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το κόρνερ από τα αριστερά, ο Νμέτσα πήρε την κεφαλιά και… ανενόχλητος ισοφάρισε σε 1-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ξεκάθαρη, με τους Αυστριακούς να μετουσιώνουν τις επικίνδυνες για εκείνους ευκαιρίες σε γκολ! Με τον Οκαφόρ να βγάζει την ομάδα του από τη δύσκολη θέση, βρίσκοντας δίχτυα στο 65’ και δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στη Σάλτσμπουργκ (2-1)

Λίγο παραπάνω από δέκα λεπτά αργότερα, ο 21χρονος χρίστηκε εκ νέου σκόρερ! Κοντρολάροντας μιας πάσα του Μπερνάρντο μέσα στην περιοχή και ξεφεύγοντας από την αντίπαλη άμυνα, ο Ελβετός «πυροβόλησε» το αντίπαλο τέρμα και σημείωσε το 3-1!

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Koν, Κρίστενσεν, Ονγκέν,Βόμπερ (72' Μπερνάρντο), Ούλμερ (86' Γκουίντο), Σέιβαλντ, Καμαρά (66' Καπάλντο), Άαρονσον, Σούτσιτς, Οκαφόρ (87' Σίμιτς), Αντεγέμι (87' Ανταμού)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστίλς, Μπαμπού, Λακρουά. Μπρουκς, Ρουσιγιόν (70' Οτάβιο), Βρανξ, Μπακού, Λουκεμπάκιο, Στέφεν, Ενμέτσα (70' Μπακού)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0