Football Talk

Μιχάλης Γρηγορίου: «Δεν έχω δει τη φάση της κόκκινης, αλλά ξέρω πως χάσαμε την ευκαιρία της χρονιάς!» (video)

Μιχάλης Γρηγορίου: «Δεν έχω δει τη φάση της κόκκινης, αλλά ξέρω πως χάσαμε την ευκαιρία της χρονιάς!» (video)
Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 0-1 από τον Άρη, όπου στάθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των Νιούνιες και Καραμάνου στο 61ο λεπτό!
Εμφανώς απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Άρη εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 0-1

Ο προπονητής των Φθιωτών στάθηκε στην τεράστια χαμένη, διπλή ευκαιρία της ομάδας του, με τους Νιούνιες και Καραμάνο ως πρωταγωνιστές, την οποία χαρακτήρισε ως την ευκαιρία της χρονιάς!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Καταρχήν δεν έχω δει την φάση και δεν έχω άποψη αν ήταν δίκαια ή όχι η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία σήμερα, αλλά το δικό μας κομμάτι. Ήμουν εξήντα λεπτά με παίκτη λιγότεροΑλλάξαμε σχηματισμό νωρίς, είχαμε την ευκαιρία η οποία σίγουρα θα είναι στα highlights της χρονιάς, ενδεχομένως εκεί να άλλαζε όλη η εικόνα του παιχνιδιού. Απέναντι στον Άρη δεν θα σου δοθούν τέτοιες ευκαιρίες, εμάς μας δόθηκε και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0