Football Talk

Λαμία – Άρης 0-1: «Διπλό» ουσίας και ψυχολογίας, με υπογραφή Μπράμπετς! (video)

Λαμία – Άρης 0-1: «Διπλό» ουσίας και ψυχολογίας, με υπογραφή Μπράμπετς! (video)

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Λαμίας εκτός έδρας, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να εξελίσσεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των «κιτρίνων», έκρινε το ματς και έδωσε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα» στην ομάδα του!

Χρειαζόταν τη νίκη πάση θυσία και την πήρε!

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Λαμίας, με το πρώτο γκολ του Μπράμπετς με τη φανέλα των Θεσσαλονικέων, να κρίνει την αναμέτρηση και να προσφέρει μία νίκη ηρεμίας, ψυχολογίας και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στην ομάδα του, αφού προσπέρασε τη σημερινή του (18/10) αντίπαλο.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τον Άρη, αφού μόλις στο 6ο λεπτό απείλησε με τον Μπερτόλιο, αλλά η κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Μαντσίνι πέρασε ξυστά άουτ!



Η απάντηση της Λαμίας ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα, όταν ο Γιώργος Μανούσος επιχείρησε να σκοράρει με όμορφο πλασέ, αλλά ο Κουέστα είχε απάντηση, κρατώντας το ματς χωρίς σκορ.



Στο 37ο λεπτό, ωστόσο, ήρθε μία φάση που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης, έχοντας μόλις είκοσι τρία λεπτά στο «χορτάρι», αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού σήκωσε το πόδι του αρκετά ψηλά και βρήκε τον Σούντγκρεν στο κεφάλι, χωρίς, ωστόσο, να φέρει ευθύνη.



Από εκείνο το σημείο, οι καλές φάσεις του παιχνιδιού περιορίστηκαν και μόνο στο 42ο λεπτό σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, όταν ο Μαντσίνι έκανε την ατομική προσπάθεια, αλλά ο Γκαραβέλης απομάκρυνε σε κόρνερ, διατηρώντας το πρώτο μέρος χωρίς σκορ.



2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ακριβώς όπως έκλεισε το πρώτο, μόνο που στα πρώτα πέντε λεπτά, βρήκε και γκολ!

Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ από τη δεξιά πλευρά και ο αφύλακτος Μπράμπετς, με καρφωτή κεφαλιά, έγραψε το 1-0 για τον Άρη στο 50ο λεπτό!



Οι Φθιωτοί, παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να κυνηγήσουν την ισοφάριση, που λίγο έλειψε να έρθει στο 61ο λεπτό!

Ο Νιούνιες επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε αρχικά το δοκάρι και έπειτα την πλάτη του Κουέστα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καραμάνος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!



Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, μάλλον θορυβημένη από την ευκαιρία της Λαμίας, απάντησε με ένα πλασέ του Μπρούνο Γκάμα στο 67ο λεπτό, αλλά με υπερπροσπάθεια ο Γκαραβέλης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα! 

Μετά από μία «ηρεμία» περισσότερων από είκοσι λεπτών, ο Άρης απείλησε ξανά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιτούρμπε, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

MVP

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη, χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, παραμένοντας σταθερός για ένα ακόμα παιχνίδι στα αμυντικά του καθήκοντα!

Η φάση του αγώνα

Η αποβολή του Χρήστου Ελευθεριάδη στο 37ο λεπτό, που άλλαξε τις ισορροπίες και οδήγησε ένα μοιρασμένο ματς να γείρει προς την πλευρά του Άρη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες, Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Τιρόνε (58’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14’ λ.τρ. Ελευθεριάδης), Καραμάνος

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Μαντσίνι (59’ Ματέο Γκαρσία), Γκάμα (74’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (90+2' Μάνος), Καμαρά

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0