Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Ποιος είδε την ομάδα του Νάγκελσμαν και δεν την φοβήθηκε! (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Ποιος είδε την ομάδα του Νάγκελσμαν και δεν την φοβήθηκε! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου έτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού μέσα στα πρώτα 37 λεπτά του παιχνιδιού φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που απλώς αρκέστηκε στο γκολ της τιμής από τον Πάτρικ Σικ, που έγραψε το 5-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Ήταν μία από τις βραδιές, που όποιος άτυχος βρεθεί στον δρόμο της Μπάγερν Μονάχου θα υποφέρει. Ακόμα κι αν αγωνίζεται στην έδρα του!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν παραδόθηκε στις «ορέξεις» των Βαυαρών, που μέχρι το 37ο λεπτό της αναμέτρησης είχαν βρει δίχτυα πέντε φορές. Για να εντοπίσει κανείς ομάδα που να το έχει πράξει νωρίτερα, πρέπει να μεταβεί στο 1964, όταν το έπραξε η Ντόρτμουντ σε 23 λεπτά και η Καρλσρούη σε τριάντα!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με εκπληκτικό τακουνάκι και με ένα απλό τσίμπημα της μπάλας είκοσι έξι λεπτά αργότερα, έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.

Στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Τόμας Μίλερ να βρει δίχτυα, ενώ ο Σερτζ Γκνάμπρι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο πρώτο ημίχρονο σε 5-0, με δύο δικά του τέρματα στο 35’ και στο 37’.

Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος, Μπάγερ Λεβερκούζεν, ήταν να βρει το γκολ της «τιμής» με τον Πάτρικ Σικ στο 55ο λεπτό, το οποίο διαμόρφωσε το 5-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!


ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Γκεράρντο Σεοάν):
Χραντέτσκι, Φριμπόνγκ (64' Μπελαραμπί), Κοσούνου, Τα, Μπάκερ, Αμίρι, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί (64' Αντλί), Βιρτς (79' Ρέτσος), Παουλίνιο (46' Ταμπσόμπα), Σικ (79' Αλάριο)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Σούλε (72' Ρίτσαρντς), Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Ντέιβις (40' Στάνισιτς), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ (64' Κομάν), Σανέ, Λεβαντόφσκι (64' Μουσιάλα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0