Football Talk

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-2: Απέδρασαν οι Κρητικοί με ανατροπή στο Αγρίνιο! (video)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-2: Απέδρασαν οι Κρητικοί με ανατροπή στο Αγρίνιο! (video)
Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, με τους Κρητικούς να ανατρέπουν τον αγώνα και την ομάδα του Αγρινίου να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί πήραν ένα σπουδαίο διπλό με ανατροπή επικρατώντας με 2-1 στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια με το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν πέρασε στη βαθμολογία τα «καναρίνια» και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναιτωλικός μπήκε μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Καρέλη μόλις στο 7ο λεπτό έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Λούι. Ο ΟΦΗ αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μαλή στο 17' έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Λάμπρου. Οι Κρητικοί φέρνοντας το ματς στα ίσια ανέβασαν ρυθμό, με τα «καναρίνια» να κλείνονται πίσω.





Στο 27’ σε μονομαχία του Βέργου με τον Μεγιάδο, ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ υπέστη ένα τραύμα στο κεφάλι και γέμισε με αίματα και αποχώρησε μέχρι να δεθεί το τραύμα του. Στο 35’ ο Ντουάρτε έψαξε τον Λούι που ήταν ολομόναχος στα δεξιά της περιοχής, με την κεφαλιά του ωστόσο να είναι αδύναμη και άστοχη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τοράλ κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.



2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά, με τους Αγρινιώτες να προσπαθούν να επιτεθούν και να ανακτήσουν το προβάδισμα. Στο 59’ ο διαιτητής μετά από εξέταση στο VAR για περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Καρέλη, έπειτα από σουτ του Μεγιάδο έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Νέιρα ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι στο 61’ βάζοντας μπροστά τους Κρητικούς.



Ο Παναιτωλικός έψαχνε να αντιδράσει, είχε την κατοχή και επιχείρησε να δημιουργήσει κινδύνους, χωρίς όμως να τα καταφέρνει με τον ΟΦΗ να ελέγχει τον ρυθμό. Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να «καθαρίσουν» το ματς, με τον Μαρινάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας να κάνει το σουτ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Λίγα λεπτά μετά ο Ντουρμισάι σούταρε, ο Μελίσσας νόμιζε πως η μπάλα έφευγε άουτ, όμως εκείνη χτύπησε στο δοκάρι. Στη συνέχειά έγινε ένα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ στο 80’. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κατέγραψε μία τελική με σουτ του Φλόρες στο 93', το οποίο δεν απείλησε τον Βάτερμαν, με το παιχνίδι να λήγει 2-1 υπέρ των Κρητικών.




MVP

Ο Λάζαρος Λάμπρου απασχόλησε πολύ την άμυνα του Παναιτωλικού και ήταν αυτός από τον οποίο ξεκίνησε η φάση του αυτογκόλ και της ισοφάρισης του ΟΦΗ.

Φάση του αγώνα

Το αυτογκόλ του Παναιτωλικού στο 17’ έβαλε ξανά τον ΟΦΗ στο παιχνίδι που ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ανατρέψει το παιχίδι.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων


Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι (79' Κορνέλιους), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (79' Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63' Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63' Ζέστεντ), Καρέλης (79' Χρ. Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (74' Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ (57' Καστάινιος), Νέιρα, Λάμπρου(70' Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (70' Γιαννούλης)


Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0