Football Talk

ΠΑΟΚ: Σκόραρε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά το 2014!

ΠΑΟΚ: Σκόραρε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά το 2014!
Εξαιρετική ήταν η εικόνα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ, με τους Θεσσαλονικείς να ανατρέπουν την κατάσταση, να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 4-1, και να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά στην Τούμπα, μετά από επτά χρόνια!

Το καλύτερο ημίχρονό του τα τελευταία επτά χρόνια πραγματοποίησε απέναντι στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από το προβάδισμα του Φαν Βέερτ στο 14ο λεπτό, και κατόρθωσε μέχρι το 32’ να βρίσκεται μπροστά με 3-1, έχοντας μάλιστα και τρεις διαφορετικούς σκόρερ!

Η ισοφάριση επετεύχθη από τον Μιχαηλίδη στο 24ο λεπτό, ακολούθησε το 2-1 του Τσούμπα Άκπομ με την συμπλήρωση μισής ώρας, για να έρθει ο Ζίβκοβιτς και να «υπογράψει» την ανατροπή, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Το κερασάκι στην «τούρτα» συμπλήρωσε δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Αντρέα Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος σκόραρε για δεύτερη φορά, και για τέταρτη συνολικά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ για περισσότερες από μία φορές στο ίδιο ματς, και το 4-1 ήταν γεγονός.

Πέρασαν επτά χρόνια άλλωστε από την τελευταία φορά… Ο λόγος για την 28η Σεπτεμβρίου του 2014, και την 5η αγωνιστική της Super League, όταν οι Θεσσαλονικείς οδηγούνταν στα αποδυτήρια με το 4-0 υπέρ τους, έναντι του ΟΦΗ.

Προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, τα γκολ είχαν επιτευχθεί από τους Ρατς (2’, 43’), Ρόμπερτ Μακ (23’), και Αθανασιάδη (45’), ενώ άξιο αναφοράς είναι πως κανένας παίκτης του «Δικεφάλου» από τότε, δεν βρίσκεται στο φετινό ρόστερ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0