Football Talk

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1: Πω, πω ένας Καρλίτος έκανε τη Λεωφόρο να «σείεται» με το χατ-τρικ του! (video)

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1: Πω, πω ένας Καρλίτος έκανε τη Λεωφόρο να «σείεται» με το χατ-τρικ του! (video)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό, αφού επικράτησε με 4-1, έχοντας τον Καρλίτος σε μεγάλη βραδιά, αφού πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το παρθενικό γκολ του Παλάσιος έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα για τους Πράσινους!

Με τον Καρλίτος σε τεράστια βραδιά, αφού πέτυχε χατ-τρικ και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να βρίσκει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ιωνικού με 4-1, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο!

Οι Νικαιώτες έφεραν το ματς στα ίσια στο 12ο λεπτό, αλλά το «σόου» του Καρλίτος τελείωσε από νωρίς κάθε συζήτηση για να πάρει ο Ιωνικός κάτι θετικό από την αναμέτρηση και αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά το πόσο πολύ «πάει» στο «Τριφύλλι» η… Λεωφόρος!


Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού, πως θέλει να είναι ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ρούμπεν Πέρεθ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Καρλίτος μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε μία φοβερή ατομική προσπάθεια και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ!



Κόντρα στη ροή του ματς, ωστόσο, ο Ιωνικός κατάφερε να απαντήσει άμεσα! Ο Πούγγουρας απομάκρυνε άτσαλα την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Καμπράλ που σέντραρε και ο Σάντσες έφερε το ματς στα ίσια, μέσω μίας ανύποπτης φάσης.



Η γρήγορη ισοφάριση από τους Νικαιώτες δεν πτόησε, ωστόσο, το «Τριφύλλι» που συνέχισε να κρατά τα «ηνία» του παιχνιδιού. Η κυριαρχία του μετουσιώθηκε σε ένα δεύτερο γκολ στο 38ο λεπτό, όταν και πάλι ο Καρλίτος, εκμεταλλεύθηκε στον μέγιστο βαθμό την εξαιρετική μπαλιά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και έβαλε σε θέση «οδηγού» την ομάδα του πριν την ανάπαυλα.


Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το πρώτο μέρος, άρχισε και το δεύτερο. Μόλις στο όγδοο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καρλίτος επωφελήθηκε του λάθος γυρίσματος του Νίκου Βαφέα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Λευτέρη Χουτεσιώτη για να ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1!



Μόλις δύο λεπτά μετά, ο Παλάσιος πάτησε περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. Έπειτα από σύντομη «στιχομυθία» με τον Καρλίτος, αποφασίστηκε να αναλάβει ο Αργεντινός την εκτέλεση και δεν λάθεψε, γράφοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!



MVP

Δεν χωρά καμία συζήτηση. Ο Καρλίτος! Ο Ισπανός φορ πέτυχε χατ-τρικ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως έχει ξεκινήσει «καυτός» τη φετινή σεζόν.

Η φάση του αγώνα

Το λάθος του Νίκου Βαφέα στο 53ο λεπτό, που ουσιαστικά έδωσε τέλος στην αναμέτρηση, αν και ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε έως εκείνο το χρονικό σημείο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσεθ, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (86' Μαουρίτσιο), Χατζηγιοβάννης (81' Μπουζούκης), Παλάσιος (70' Βιγιαφάνιες), Ματέους Βιτάλ (81' Αϊτόρ), Καρλίτος (70' Ιωαννίδης)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σάντσες (απόβ. 79'), Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας (70' Γκοτσούλιας), Καμπράλ (69' Μανάλης), Άοσμαν (86' Μύγας), Ματσούκας (69' Μπάσα), Τουράμ

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0