Football Talk

Λόπες: «Χρειάζομαι ρυθμό, η διακοπή με βοήθησε»

Λόπες: «Χρειάζομαι ρυθμό, η διακοπή με βοήθησε»

Θετικό αντίκτυπο είχε η διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων για τον Ρόνι Λόπες, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Σχετικά Άρθρα

Η δράση στη Super League επέστρεψε, με τις ομάδες να μπαίνουν ξανά σε έντονους ρυθμούς έπειτα από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες, αναφέρθηκε σε αυτό το διάλλειμα, τονίζοντας πως λειτούργησε θετικά για τον ίδιο. Επίσης παραδέχθηκε πως χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να βρει το καλό του πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις προπονήσεις στη διακοπή:

«Η διακοπή με βοήθησε γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Νιώθω πως χρειάζομαι ρυθμό. Να κερδίσω ξανά ρυθμό. Έτσι εκμεταλλεύτηκα αυτή την εβδομάδα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ακόμη και οι διεθνείς έχουν έρθει δυνατοί. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ξεκινώντας από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ:

«Ναι είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και δουλεύουμε καλά. Να κάνουμε καλό ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να συνεχίσουμε στον θεσμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0