Football Talk

Λάτσιο – Ίντερ 3-1: Οι Λατσιάλι πλήγωσαν «νερατζούρι» και... Ιντζάκι! (video)

Λάτσιο – Ίντερ 3-1: Οι Λατσιάλι πλήγωσαν «νερατζούρι» και... Ιντζάκι! (video)

Ανατρέποντας τελείως το ματς η Λάτσιο επικράτησε 3-1 της Ίντερ, στην επιστροφή του Σιμόνε Ιντζάκι στο «Ολίμπικο» ως προπονητής των Μιλανέζων αυτή τη φορά.

Σχετικά Άρθρα

Αν και η Ίντερ κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα, η Λάτσιο ανέτρεψε πλήρως το παιχνίδι και επικράτησε εν τέλει 3-1 στην 8η αγωνιστική της Serie A. Αυτή ήταν και η πρώτη αναμέτρηση του Σιμόνε Ιντζάκι στον πάγκο των Μιλανέζων, έπειτα από το «διαζύγιό» του με τους «αετούς» και σίγουρα δεν πήγε όπως θα περίμενε…

Πολύ νωρίς στην αναμέτρηση η Ίντερ μπόρεσε να πάρει προβάδισμα, με τη λύση να δίνεται από την άσπρη βούλα. Στο 11ο λεπτό ο Χισάι ανέτρεψε τον Μπαρέλα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων!

Τα παράπονα από τους παίκτες της Λάτσιο ήταν πολλά, όμως ο Ιταλός ρέφερι ήταν κάθετος στην απόφασή του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέρισιτς ο οποίος «ψάρεψε» τον Ρέινα και έκανε το 1-0 στο 12’!

Οι γηπεδούχοι είχαν μια σχετικά γρήγορη απάντηση, με πρωταγωνιστή τον Μπάσιτς. Ο Κροάτης πήρε μια πάσα ακριβείας και επιχείρησε ένα γρήγορο σουτ μέσα από την περιοχή στο 24ο λεπτό. Ο Χαντάνοβιτς όμως έκανε… επίδειξη των δυνατοτήτων του και με μια εξαιρετική επέμβαση του είπε «όχι»!

Η Λάτσιο προσπάθησε, το πάλεψε και κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην ισοφάριση! Έπειτα από χέρι του Μπαστόνι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα, με ον Ιμόμπιλε να ετοιμάζεται να εκτελέσει. Ο Ιταλός πήρε φόρα, σούταρε και η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα στο 64ο λεπτό!

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να κυνηγάνε το γκολ, με τον Ιμόμπιλε να είναι ιδιαιτέρως κινητικός. Εκείνο τελικά δεν άργησε να έρθει, με τον Άντερσον να σκοράρει εξ επαφής στο 81’, αφού πήρε το ριμπάουντ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Λούις Αλμπέρτο, συγκεκριμένα, εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ, ο Σέρβος πήδηξε ψηλά και έπιασε την κεφαλιά για το τελικό 3-1!

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μάρουσιτς, Πάτρικ, Φελίπε, Χισάι (66’ Λάτσαρι), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λούκας (85’ Κατάλντι), Μπάσιτς (66’ Λούις Αλμπέρτο), Άντερσον (86’ Ακπά Ακπρό), Ιμόμπιλε, Πέδρο (75’ Τζακάνι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (67’ Ντάμφρις), Νταρμιάν, Μπαρέλα (86’ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (67’ Βεσίνο), Ντιμάρκο, Πέρισιτς (67’ Κορέα), Τζέκο (76’ Λαουτάρο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0