Football Talk

Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

Αφού πρώτα τον αποθέωσε για τη δράση του εκτός γηπέδων, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως ο Μάρκους Ράσφορντ θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στο ποδόσφαιρο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ παίζει τρομερή μπάλα τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδων, έχοντας συγκινήσει την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα για την φιλανθρωπική του δράση.

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για την ισότητα αλλά και για τη στήριξη των παιδιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να καταναλώσουν ένα πλήρες γεύμα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η κοινωνική του δράση επιβραβεύτηκε αφού ανακηρύχτηκε επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού πρώτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο επιθετικό στη συνέχεια τόνισε πως πλέον θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο.

«Είναι στην καλύτερη ηλικία και έχει την πολυτέλεια να παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την εθνική του ομάδα. Ο Μάρκους έχει κάνει αξιοσημείωτα και φανταστικά πράγματα, εκτός γηπέδων. Τώρα όμως ίσως πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Ο Μάρκους ξέρει ότι θέλουμε πολλά από αυτόν, αλλά θα του δώσουμε το χρόνο να επιστρέψει στην κατάλληλη φόρμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0