Football Talk

Ολυμπιακός: Κατάθεσε και υπόμνημα στην Εφέσεων και περιμένει την απόφαση

Ολυμπιακός: Κατάθεσε και υπόμνημα στην Εφέσεων και περιμένει την απόφαση

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού παρέστησαν στην Εφέσεων αλλά κατάθεσαν και υπόμνημα για την τιμωρία έδρας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η προσφυγή του Ολυμπιακού εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) και απολογήθηκε μέσω υπομνήματος για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ, για το άναμμα καπνογόνων κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των «αιωνίων» (3/10). Ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου, δικηγόρος του συλλόγου, ζήτησε από την επιτροπή να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αλλά όχι με αποκλεισμό της έδρας. «Αν κρίνετε ότι νομικά όσα εξιστορούμε είναι ορθά να μας τιμωρήσετε αναλόγως της απαξίας των πράξεών μας που δεν είναι σε καμία περίπτωση για τιμωρία έδρας. γιατί αυτό είναι που μας φέρνει σήμερα ενώπιον σας και όχι οι λοιπές ποινές», τόνισε συγκεκριμένα.

Από την Επιτροπή Εφέσεων δεν υπήρξε διευκρίνιση για το εάν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η έφεση αυτή και το πότε θα βγει απόφαση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0