Football Talk

Ο Ζιντάν απέρριψε τη Νιούκαστλ!

Ο Ζιντάν απέρριψε τη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ προσέγγισε τον Ζινεντίν Ζιντάν για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στη «νέα εποχή του συλλόγου», όμως ο Γάλλος απάντησε αρνητικά.

Σχετικά Άρθρα
Μετά το τέλος της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, το φετινό καλοκαίρι, ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει ελεύθερος στην αγορά των προπονητών. Όπως είναι φυσιολογικό, ο Γάλλος τεχνικός έχει προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες, με την τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για αυτόν να είναι η Νιούκαστλ.

Μετά την εξαγορά του συλλόγου από το Σαουδαραβικό fund, οι «καρακάξες» θέλουν να φέρουν ένα όνομα από το «πάνω ράφι» για τον πάγκο της ομάδας. Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Ο Μπρένταν Ρότζερς, που έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για τη θέση, απέρριψε την πρόταση της Νιούκαστλ για να παραμείνει στη Λέστερ, έχοντας πάντα στο μυαλό του την προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τελευταίος που απέρριψε τη θέση του προπονητή στις «καρακάξες» ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς δεν ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ που προσπαθεί να χτίσει η «νεόπλουτη» ομάδα, έχοντας στο μυαλό του μόνο δύο προορισμούς.

Ο Γαλλοαλγερινός τεχνικός θα αποδεχτεί τη θέση του προπονητή μόνο στη Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας, ομάδες στις οποίες έχει μεγαλουργήσει και ο ίδιος σαν παίκτης.

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0