Football Talk

Μέσι: «Φαίνεται ότι o διαιτητής το κάνει επίτηδες»

Μέσι: «Φαίνεται ότι o διαιτητής το κάνει επίτηδες»
Τα παράπονα του για τον διαιτητή της αναμέτρησης Αργεντινή - Περού εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι μετά τη δύσκολη επικράτηση της ομάδας του με 1-0.

H Αργεντινή δεν έλαμψε, ο Λιονέλ Μέσι δεν σκόραρε και δεν ήταν ικανοποιημένος, όμως, επιπλέον, δεν βοήθησε ούτε ο Βραζιλιάνος διαιτητής Βίλτον Πρέιρα Σαμπάιο, κατά τη γνώμη του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, στη νίκη (1-0) -με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες (43’)- της Albiceleste επί του Περού, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία σκληρά φάουλ στον Μέσι, πολλά ακόμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αντίκρισαν μόνο δύο κίτρινες κάρτες. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δύσκολο να παιχτεί. Πολύς άνεμος, όλοι τους ήταν πίσω αφήνοντας λίγους χώρους. Ο διαιτητής όποτε μας σφυρίζει κάνει το ίδιο, φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες. Αλλά, είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί που μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο», έγραψε ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής στο Instagram, μετά τη νίκη στο Monumental του Μπουένος Άιρες.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0