Football Talk

Σάουθγκεϊτ: «Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα της Ουγγαρίας»

Σάουθγκεϊτ: «Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα της Ουγγαρίας»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναφέρθηκε στην πολύ καλή άμυνα της Ουγγαρίας, η οποία δεν έδωσε το δικαίωμα στην Αγγλία να φύγει με το τρίποντο.

Σχετικά Άρθρα

Στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να διασπάσουν την άμυνα της Ουγγαρίας, στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η εθνική Αγγλίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυσκολευθήκαμε να δημιουργήσουμε ουσιαστικές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους με το 4-3-3. Η Ουγγαρία έπαιξε πολύ καλά. Γνωρίζουμε από το περασμένο καλοκαίρι και το EURO 2020, ότι είναι δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους. Η έκπληξη ήταν μάλλον στην Βουδαπέστη (σ.σ. στον πρώτο αγώνα που έληξε με νίκη της Αγγλίας 4-0). Έπαιξαν τόσο ανοικτά και δέχθηκαν τόσα πολλά γκολ. Αμύνθηκαν με μεγάλη υπερηφάνεια, με πολλή πειθαρχία και μας απείλησαν.

Μπράβο τους, τούς άξιζε ο βαθμός. Χάσαμε κάποιες πάσες και πιέσαμε καταστάσεις με την μπάλα. Αυτό μας έκανε νευρικούς, κάτι που είναι σπάνιο. Είχαμε πάνω από 60% κατοχή της μπάλας, είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν καταφέραμε να τους ασκήσουμε την ίδια πίεση, όπως στην Βουδαπέστη. Είναι μία από τις φορές που δεν αρχίσαμε καλά και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα ασυνήθιστα ασύνδετο ματς και πρέπει να το διορθώσουμε τον επόμενο μήνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0