Football Talk

Σιώπης: «Καθοριστική η φάση του πέναλτι – Η ομάδα δείχνει κάτι καλό»

Σιώπης: «Καθοριστική η φάση του πέναλτι – Η ομάδα δείχνει κάτι καλό»

Ο διεθνής χαφ αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας και στο γεγονός πως το πρώτο γκολ των Σουηδών, «βάρυνε» εκείνον και τους συμπαίκτες τους.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην Σουηδία και είδε την 2η θέση να απομακρύνεται αρκετά. Η πρόκριση πλέον έχει γίνει αρκετά δύσκολη, όμως ο Μανώλης Σιώπης έδειξε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των συμπαικτών του.

Ο άσος της Τραμπζονσπόρ ανέφερε πως η ομάδα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και γενικά, πάντα κοιτάει να πηγαίνει για τη νίκη. Αναλυτικά είπε:

«Πιστεύαμε στη νίκη πριν από το ματς, ήμασταν όλοι σε εκπληκτική κατάσταση. Το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν επηρεαστήκαμε από το γεμάτο γήπεδο, ήμασταν πιστοί στο πλάνο του προπονητή.

Είναι καθοριστική η φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ στις αρχές του ημιχρόνου βαραίνουν τα πόδια. Μετά το 2-0 το ματς τελείωσε. Με την Εθνική κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Η ομάδα δείχνει ότι κάτι καλό πάει να χτίσει κι αυτό αρχίζει από το σταφ. Δεν έχω νιώσει έτσι ξανά στην Εθνική, ο ένας για τον άλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι, σύντομα θα βρεθούμε σε μεγάλη διοργάνωση. Πάμε για νίκες στα δύο τελευταία ματς. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε για νίκες, άσχετα αν ήρθαν ή όχι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0