Football Talk

Φαν’τ Σχιπ: «Είμαι περήφανος από ό,τι έδειξαν τα παιδιά σήμερα»

Φαν’τ Σχιπ: «Είμαι περήφανος από ό,τι έδειξαν τα παιδιά σήμερα»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από το παιχνίδι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές και έδειξε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Σουηδία, καθώς τα δοκάρια και τα αμυντικά λάθη, της επέφεραν την ήττα με 2-0. Μετά από αυτό το ματς, η χώρα μας έχει ελάχιστες ελπίδες για την 2η θέση αλλά παραμένει μαθηματικά στο κόλπο.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και έδειξε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, παρά την ήττα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είπα στα αποδυτήρια ότι τα παιδιά έπαιξαν τρομερό πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στη Σουηδία, έτρεξαν πίσω μας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να σκοράρεις, γιατί ξέρεις ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Σκόραραν δύο γκολ από δύο λάθη και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στα επίπεδα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε, να κάνουμε το 1-1 και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ»

Για τους παίκτες του: «Είμαι περήφανος από ό,τι έδειξαν τα παιδιά σήμερα, όπως και στα άλλα παιχνίδια. Έκαναν μεγάλα βήματα και υπάρχει μέλλον στην Εθνική, αν συνεχίσουμε γιατί υπάρχουν νέοι παίκτες. Υπάρχουν χρόνια μπροστά μας»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0