Football Talk

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο 5-0: One man show με χατ τρικ του Ρονάλντο! (video)

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο 5-0: One man show με χατ τρικ του Ρονάλντο! (video)
Δεν σταματάει να σκοράρει ο Ρονάλντο! Για μια ακόμη φορά ο Κριστιάνο σπάει το κοντέρ πετυχαίνοντας χατ τρικ και χαρίζοντας στην Πορτογαλία μια επιβλητική νίκη με 5-0 κόντρα στο ανήμπορο Λουξεμβούργο. Η Σερβία κέρδισε με 3-1 το Αζερμπαϊτζάν παραμένοντας πρώτη στην βαθμολογία, με τη μάχη για την κορυφή του ομίλου να συνεχίζεται καθώς οι Ίβηρες βρίσκονται ένα βαθμό πίσω στη δεύτερη θέση.

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε η Πορτογαλία διασύροντας το Λουξεμβούργο με 5-0! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας χατ τρικ, τα δύο γκολ από την άσπρη βούλα, και φτάνοντας τα 115 σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Οι Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάο Παλίνια πρόσθεσαν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ διευρύνοντας το σκορ.  


Δύο πέναλτι
 και τρεις εκτελέσεις ήταν αυτό που χρειαζόταν για να βάλει ο Ρονάλντο μπροστά στο σκορ την Πορτογαλία με 2-0! Το πρώτο δόθηκε μόλις στο 8’ της αναμέτρησης με τον Κριστιάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν το δεύτερο και ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση.

Ο Ρονάλντο ευστόχησε από την άσπρη βούλα ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα το ακύρωσε και ζήτησε να το ξανά εκτελέσει. Αυτό φυσικά δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Πορτογάλο που έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.



Στο 17’ Μπερνάρντο Σίλβα πέρασε μια φανταστική μπαλιά και βρήκε τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος αντέδρασε γρήγορα ώστε να βρεθεί μπροστά στον τερματοφύλακα και να σουτάρει από κοντά κάνοντας το 3-0!



Οι Πορτογάλοι συνέχισαν το ίδιο ορεξάτοι και στο 2ο ημίχρονο με το Λουξεμβούργο να είναι ανήμπορο να αντιδράσει. Στο 69’ ο Μπρούνο Φερνάντες εκτελεί το κόρνερ, βρίσκει τον Ζοάο Παλίνια ο οποίος υπερπήδησέ την άμυνα και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 4-0! Ωστόσο ο Ρονάλντο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 87’, βρήκε και πάλι δίχτυα πετυχαίνοντας ένα ακόμη χατ τρικ στην καριέρα του και υπογράφοντας το τελικό 5-0!



Αποτελέσματα:

Σερβία – Αζερμπαϊτζάν 3-1

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο 5-0

Βαθμολογία 1ου ομίλου

1.      Σερβία 7 17 (16-8)

2.      Πορτογαλία 6 16 (16-4)

3.      Λουξεμβούργο 5 6 (5-14)

4.      Ιρλανδία 6 5 (8-8)

5.      Αζερμπαϊτζάν 7 1 (4-15)

 

Επόμενη αγωνιστική:

Αζερμπαϊτζάν – Λουξεμβούργο (11/11, 19:00)

Ιρλανδία – Πορτογαλία (11/11, 21:45)



Ευτυχία Γιαπουτζή


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0