Football Talk

Σουηδία – Ελλάδα: Έκπληξη του Φαν’τ Σχιπ με Τσιμίκα στα στόπερ!

Σουηδία – Ελλάδα: Έκπληξη του Φαν’τ Σχιπ με Τσιμίκα στα στόπερ!

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Κώστα Σταφυλίδη, έκανε τον Ολλανδό τεχνικό να βάλει τον Κώστα Τσιμίκα στην τριάδα των στόπερ. Αυτοί είναι οι έντεκα εκλεκτοί.

Η Ελλάδα δίνει τεράστια μάχη επί της Σουηδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Εθνική μας φιλοξενείται στην Στοκχόλμη με στόχο τη νίκη και το προβάδισμα για την 2η θέση του ομίλου.

Τα προβλήματα για την χώρα μας δεν σταμάτησαν μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς τελευταία στιγμή, ο Φαν΄τ Σχιπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστας Σταφυλίδη, ο οποίος αρρώστησε. Ταυτόχρονα, η απουσία του Γιώργου Τζαβέλλα λόγο καρτών, έφερε μία έκπληξη στην εντεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός θα παρατάξει την χώρα μας με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στα καρέ και την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και… Τσιμίκα. Ως μπακ-χαφ θα παίξουν οι Ανδρούτσος και Γιαννούλης ενώ στον άξονα, θα δούμε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη με τον Μανώλη Σιώπη. Τέλος, οι Γιώργος Μασούρας και Τάσος Μπακασέτας θα πλαισιώσουν τον Βαγγέλη Παυλίδη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0