Football Talk

ΑΕΚ: Έτσι κύλησε η πρώτη ημέρα του ήρεμου Γιαννίκη στα Σπάτα

ΑΕΚ: Έτσι κύλησε η πρώτη ημέρα του ήρεμου Γιαννίκη στα Σπάτα
Όλο το πρόγραμμα του Αργύρη Γιαννίκη ως προπονητής της ΑΕΚ τη Δευτέρα (11/10) στο νέο του εργασιακό περιβάλλον – Οι συζητήσεις, η ξενάγηση, η προπόνηση και πώς τον… ψυχολόγησαν όσοι τον έζησαν από κοντά
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Πρεμιέρα για τον Αργύρη Γιαννίκη στα Σπάτα ως προπονητής της ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας (11/10). Θα τη θυμάται αυτή την ημέρα για όλη του τη ζωή ο 41χρονος τεχνικός… Ήταν κάτι πολύ ήθελε και δούλεψε πολύ να πετύχει και το κατάφερε. Μπροστά του τώρα βάζει νέους στόχους, γέννησε νέες φιλοδοξίες. Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα. Ο Γιαννίκης ήταν στα Σπάτα από νωρίς το μεσημέρι. Μαζί του και οι συνεργάτες του, αλλά και τα στελέχη της διοίκησης. Αρχικά ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο ο Ελληνογερμανός τεχνικός και κατόπιν ξεκίνησε τις συσκέψεις, τόσο για τον καταρτισμό των προπονήσεων, όσο και για την καθημερινότητα στα Σπάτα.

Στην πορεία η γνωριμία με τους παίκτες του και μετά η πρώτη προπόνηση. Μάλιστα, ο Γιαννίκης αποχώρισε από τα Σπάτα αρκετές ώρες μετά την ολοκλήρωσή της, έχοντας και μετά το πρόγραμμα σειρά από συσκέψεων.

Αυτό που έδειξε ως άνθρωπος ο 41χρονος τεχνικός στα Σπάτα, σύμφωνα με όσους τον είδαν από κοντά για πρώτη φορά, είναι πως δεν είχε καθόλου άγχος. Η… γερμανική κουλτούρα είναι στο αίμα του. Έδειξε πολύ ήρεμος την πρώτη του ημέρα στα Σπάτα και από τις συζητήσεις που είχε με πολύ κόσμο εμφανίστηκε μετρημένος, συνειδητοποιημένος και ρεαλιστής.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0