Football Talk

Σουηδία - Ελλάδα: Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το BN Sports στη Friends Arena! (video)

Σουηδία - Ελλάδα: Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το BN Sports στη Friends Arena! (video)

Το BN Sports, μέσα από τα μάτια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, σας ταξιδεύει και σας δίνει μια εικόνα από την Friends Arena, μια μέρα πριν την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Σουηδια.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που θα περιγράψει για την COSMOTE TV το ματς στην Friends Arena, μίλησε με τον Ολλανδό τεχνικό, Τζον Φαν’τ Σχιπ και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής με την Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Έτοιμοι για τον τελικό!»

«Μιλώντας τόσο με τον Φαν’τ Σχιπ όσο και με τον Μπουχάλακη καταλαβαίνεις πως είναι έτοιμοι.  Αυτό το ματς είναι διαφορετικό από τον Σεπτέμβριο αλλά πιστεύουμε στη νίκη λέει ο παίκτης του Ολυμπιακού! Όσον αφορά τη Friends Arena σου δίνεται η αίσθηση απ’ έξω είναι πως μοιάζει με εμπορικό κέντρο αλλά μέσα είναι πολύ εντυπωσιακό, ένα υπερμοντέρνο στάδιο», αναφέρει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος!

εικόνα_Viber_2021-10-11_18-20-30-591.jpg

Φαν’τ Σχιπ:

«Θέλουμε τη νίκη δεν λειτουργούμε σαν αουτσάιντερ θέλουμε όσο και οι Σουηδοί τη νίκη το γήπεδο θα είναι γεμάτο μας δίνει σε όλους και όχι μόνο στους γηπεδούχους την ωραία αίσθηση να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

εικόνα_Viber_2021-10-11_18-20-29-409.jpg

Δείτε παρακάτω το βίντεο μέσα από την Friends Arena:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0