Football Talk

Ετό για Μπαρτσελόνα: «Με κάνει να πονάω η εικόνα της, είναι δύσκολο για μας που την αγαπάμε»

Ετό για Μπαρτσελόνα: «Με κάνει να πονάω η εικόνα της, είναι δύσκολο για μας που την αγαπάμε»
Ο Σάμουελ Ετό βρέθηκε στο φεστιβάλ της Gazzetta dello Sport και μιλώντας στους δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι η αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα τον θλίβει.
Σχετικά Άρθρα

Ο παλαίμαχος Καμερουνέζος φορ σημείωσε με τα χρώματα του καταλανικού συλλόγου 130 γκολ και 40 ασίστ σε 199 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μιλώντας στο φεστιβάλ της Gazzetta dello Sport στο Τρέντο, εξέφρασε την ανησυχία του για την κρίση που βιώνει η Μπαρτσελόνα.

«Τον τελευταίο καιρό, η Μπαρτσελόνα με κάνει να πονάω. Είναι δύσκολες στιγμές για εμάς που την αγαπάμε. Είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι θα αποκλειστεί στους ομίλους του Champions League. Ελπίζω ακόμα ότι δεν θα συμβεί αυτό».

Για το El Clasico της 24ης Οκτωβρίου: «Οι οπαδοί δεν θα πάνε να δουν τον Μέσι ή τον Κριστιάνο. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα της καρδιάς μας να πάρει την νίκη. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει άσχημα, είναι αλήθεια, αλλά είναι ένα μοναδικό παιχνίδι και οι παίκτες θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν για να αλλάξουν τη σεζόν. Είναι το πιο όμορφο παιχνίδι στον κόσμο. Έπαιξα σε τελικούς Champions League, αλλά μπορώ να πω ότι το El Clasico είναι μοναδικό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0