Football Talk

Εθνική: Πρώτος στόχος η νίκη με Σουηδία, αλλά προκρίνεται ακόμη και με... ήττα - Όλα τα σενάρια

Εθνική: Πρώτος στόχος η νίκη με Σουηδία, αλλά προκρίνεται ακόμη και με... ήττα - Όλα τα σενάρια

Όλα τα σενάρια για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. 

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Σουηδία την Τρίτη (12/10, 21.45), σε ένα εξαιρετικά κομβικό παιχνίδι, αναφορικά με την πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Πρώτος στόχος της «γαλανόλευκης» στη Στοκχόλμη είναι η νίκη αλλά, ακόμη και με ήττα υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να φέρει την Ελλάδα στην δεύτερη θέση του ομίλου, και στα πλέι-οφ.

Εάν αύριο η Ελλάδα πάρει τους τρεις βαθμούς θα πάει στους 12, και θα ισοβαθμήσει με την Σουηδία με την Ισπανία να είναι πρώτη έχοντας έναν βαθμό περισσότερο.

Εάν ηττηθεί η Ελλάδα θα δει τη Σουηδία να ανεβαίνει στην πρώτη θέση έχοντας 15 βαθμούς, με την Εθνική μας να μένει στους 9 και την Ισπανία στους 13. Στην περίπτωση αυτή, αποκτά μεγάλη σημασία το ματς της 9ης αγωνιστικής εκεί που η Ελλάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τους Ισπανούς.

Στο ματς αυτό εάν η Εθνική μας νικήσει τότε θα μειώσει στον έναν βαθμό τη διαφορά με τους Ισπανούς και θα έχει την τελευταία αγωνιστική την αναμέτρηση με το Κόσοβο εντός έδρας, την στιγμή που η Ισπανία θα κοντράρεται με την Σουηδία. Στα παιχνίδια αυτά, ο συνδυασμός που μας... βολεύει θα είναι νίκη δική μας και ισοπαλία στην Ισπανία για να προσπεράσουμε τους Ισπανούς στην βαθμολογία και να περάσουμε στη δεύτερη θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου

Ισπανία 13 (13-5)
Σουηδία 12 (10-3)
Ελλάδα 9 (7-4)
Κόσοβο 4 (3-12)
Γεωργία 1 (2-11)


Οι επόμενες αγωνιστικές με τα ματς της Εθνικής:

8η αγωνιστική – Τρίτη 12 Οκτωβρίου
Κόσοβο – Γεωργία
Σουηδία – Ελλάδα

9η αγωνιστική – Πέμπτη 11 Νοεμβρίου
Γεωργία – Σουηδία
Ελλάδα – Ισπανία

10η αγωνιστική – Κυριακή 14 Νοεμβρίου
Ελλάδα – Κόσοβο
Ισπανία – Σουηδία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0