Football Talk

Σεντ Ζιστ: Ο αμυντικός της Μάιντς έκανε το πιο γρήγορο σπριντ στην ιστορία της Bundesliga και ξεπέρασε τον Ντέιβις της Μπάγερν!

Σεντ Ζιστ: Ο αμυντικός της Μάιντς έκανε το πιο γρήγορο σπριντ στην ιστορία της Bundesliga και ξεπέρασε τον Ντέιβις της Μπάγερν!

Το πιο γρήγορο σπριντ στην ιστορία της Bundesliga έχει την… υπογραφή ενός κεντρικού αμυντικού! Ο Σεντ Ζιστ της Μάιντς αποδείχθηκε ταχύτατος, έπιασε περίπου 37 χιλιόμετρα την ώρα, και ξεπέρασε τον πολύ γρήγορο Ντείβις.

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο ρεκόρ κατόρθωσε να πάρει στην κατοχή του ο 24άχρονος κεντρικός αμυντικός της Μάιντς, Σεντ Ζιστ, ο οποίος στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, «έπιασε» τα 36,63 χιλιόμετρα την ώρα, και κέρδισε στο σπριντ τον Ταιβό Ανοβίγι των φιλοξενούμενων!

Με αυτή του την επίδοση μάλιστα, ο στόπερ της Μάιντς πραγματοποίησε το πιο γρήγορο σπριντ στην ιστορία της Bundesliga, ξεπέρασε τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου και αυτομάτως πέρασε στους 10 πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές που εδρεύουν επί γερμανικού εδάφους.

Στην εν λόγω λίστα υπάρχουν τα 36,5 χιλιόμετρα την ώρα που έφτασε ο Χακίμι, προτού αποχωρήσει από την Γερμανία, ο Ντιαμπί και ο Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, πριν μεταγραφεί στην Άστον Βίλα για να αντικαταστήσει τον… Τζακ Γκρίλις, και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, που παρά την σωματοδομή του, «άγγιξε» τα 36 χιλιόμετρα την ώρα!

Αναλυτικά τα 10 πιο γρήγορα σπριντ στην ιστορία της Bundesliga:

FASTEST_BUNDESLIGA.jpg

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0