Football Talk

ΑΕΚ: Το τελικό ραντεβού με Γιαννίκη και οι ανακοινώσεις

ΑΕΚ: Το τελικό ραντεβού με Γιαννίκη και οι ανακοινώσεις

Η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει σε εποχή – Γιαννίκη με τον 41χρονο τεχνικό να έχει μέσα στην Κυριακή τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ο Αργύρης Γιαννίκης θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή, μετά το τέλος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το βράδυ της Παρασκευής, ο Ελληνογερμανός τεχνικός «έπαιζε» δυνατά, όπως είχαμε τονίσει. Μπορεί τα στελέχη της ΑΕΚ να είχε στη λίστα τους και ξένους τεχνικούς, όμως ο Γιαννίκης ήταν πιο μπροστά απ’ όλους.

Μόνο με τον Γιαννίκη μπήκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε ουσιαστικές συζητήσεις, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα (10/10). Είχαμε και χθες επαφές, όπου επήλθε καταρχήν συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και εντός της ημέρας αναμένεται να σφραγιστεί το deal.

Εφόσον πάνε όλα καλά λοιπόν, ο Γιαννίκης θα πιάσει άμεσα δουλειά και το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα. Μαζί του στην ΑΕΚ ο 41χρονος τεχνικός θα φέρει και δυο άμεσους συνεργάτες: έναν πρώτο βοηθό και έναν γυμναστή.

Πρόκειται για Γερμανούς προπονητές με καλό βιογραφικό. Επιπλέον, στο τιμ της ΑΕΚ θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Νίκος Παναγιωτάρας και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Εν κατακλείδι: Σήμερα θα έχουμε το τελικό ραντεβού ΑΕΚ - Γιαννίκη προκειμένου να σφραγιστεί η μεταξύ τους συμφωνία και κατόπιν να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, ώστε τη Δευτέρα (11/10) ο προπονητής να πιάσει δουλειά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0