Football Talk

Μανώλης Σιώπης: «Μεγάλη νίκη, αφιερωμένη στους τραυματίες - Με το ίδιο πάθος στη Σουηδία!» (video)

Μανώλης Σιώπης: «Μεγάλη νίκη, αφιερωμένη στους τραυματίες - Με το ίδιο πάθος στη Σουηδία!» (video)
Ο Μανώλης Σιώπης παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη της Ελλάδας με 2-0 επί της Γεωργίας, την οποία αφιέρωσε στους τραυματίες του εθνικού μας συγκροτήματος!

Συγκρατημένος μετά τη νίκη της Ελλάδας με 2-0 επί της Γεωργίας και συγκεντρωμένος στο επόμενο, πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Σουηδία, παρουσιάστηκε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος φρόντισε να αφιερώσει το σημαντικότατο αυτό αποτέλεσμα, σε όσους απουσιάζουν από την ομάδα, λόγω τραυματισμού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι μία μεγάλη νίκη για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ, όλη την εβδομάδα, όλα τα παιδιά και αυτό πιστεύω βγήκε και στο γήπεδο. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε 20-25 λεπτά, όπου είχαμε φάσεις, ρυθμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Τελικά, ήρθε στο τέλος, ήρθε και το 2ο, πήραμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς. 

Για να πάρουμε τη νίκη στη Σουηδία πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος, όλοι μαζί στο πλάνο του προπονητή και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αν είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τους τραυματισμούς: τον Γαλανόπουλο, τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη, τον Φορτούνη, που δεν είναι εδώ να χαρούνε αυτή τη νίκη μαζί μας.

Τα χαρακτηριστικά μας με τον Ζέκα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Το δύσκολο είναι πως είχα κάρτα από το 6ο λεπτό και έπρεπε να καλύψω όλα αυτά τα κενά και να μην πάρω 2η κάρτα. Αφού τα καταφέραμε αυτό είναι το σημαντικό». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0