Football Talk

Πέλκας: «Όλα για όλα μέσα στη Σουηδία» (video)

Πέλκας: «Όλα για όλα μέσα στη Σουηδία» (video)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος και την νίκη στο… παρά ένα ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα του OPEN TV

Σχετικά Άρθρα

O Δημήτρης Πέλκας, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση απέναντι στη Γεωργία. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, τόνισε πως πρέπει να βελτιωθούν σε πολλά κομμάτια και πως στη Σουηδία θα τα «δώσουν» όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Το παλέψαμε πολύ, ειχαμε υπομονή και πίστη πως μέχρι το τέλος μπορούμε να βάλουμε το γκολ. Κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τον ελεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες. Το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς και έχουμε ακόμη έναν τελικό μπροστά ματς, όπου πρέπει να τα δώσουμε πάλι όλα εκεί.

Λέγαμε πως έχουμε ένα ματς, αυτό με τη Γεωργία, γιατί έπρεπε να συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό το ματς, γιατί ήταν τελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη εμφάνιση και τους 3 βαθμούς. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Εδώ που φτάσαμε επειδή είναι λίγα τα ματς και κρίσημοι οι πόντοι πρέπει να κρατοήσουμε τυς 3 βαθμούς, να πάρουμε δύναμη από αυτους και να πάμε όλα για όλσα μέσα στη Σουηδία.

Ποιος δεν είναι χαρούμενος όταν σκοράρει με την εθνική του ομάδα. Το περίμενα πολύ αυτό το γκολ, αλλά άργησε λίγο να έρθει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πολύ σημαντικό ρόλοσ την εθνική. Πρώτη φορά βίωσα το συναίσθημα, είναι απίστευτο και θα κάνω τα πάντα, ώστε να έρθουν και άλλα γκολ και άλλες επιτυχίες για την εθνική μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0