Football Talk

ΑΕΚ: Κερδίζει πόντους ο Γιαννίκης – Τσεκάρονται και ξένοι προπονητές

ΑΕΚ: Κερδίζει πόντους ο Γιαννίκης – Τσεκάρονται και ξένοι προπονητές

Αυτή τη στιγμή ο Αργύρης Γιαννίκης δείχνει πιο μπροστά για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εφόσον προκριθεί η λύση από την ελληνική αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αρχίζει και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου με υποψήφιους προπονητές είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τον Ελληνογερμανό τεχνικό να φαντάζει ως φαβορί, αν η ΑΕΚ καταλήξει σε προπονητή από την ελληνική αγορά. Χαίρει εκτίμησης ο Γιαννίκης στις τάξεις της Ένωσης, όπως σας είχαμε γράψει και χθες λίγη ώρα μετά το τέλος του Μιλόγεβιτς. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, με την περίπτωση Γιαννίκη η ΑΕΚ τσεκάρει περιπτώσεις και ξένων τεχνικών από την ελεύθερη αγορά, κάνοντας κάποιες επαφές. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, αν αποφασιστεί λύση από την Ελλάδα θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Γιαννίκης δεν είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ. Αν υπάρξει απόφαση να κινηθεί η ομάδα στην ξένη αγορά υπάρχουν αρκετοί που έχουν προταθεί και είναι στη λίστα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0