Football Talk

ΑΕΚ: Χαιρέτισε στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς, αναλαμβάνει ο Παναγιωτάρας μέχρι να έρθει ο επόμενος

ΑΕΚ: Χαιρέτισε στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς, αναλαμβάνει ο Παναγιωτάρας μέχρι να έρθει ο επόμενος

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε το Σάββατο (9/10) στην προπόνηση της ΑΕΚ – Τι είπε στους παίκτες – Ο Παπαδημητρίου ενημέρωσε στα αποδυτήρια ότι ο Παναγιωτάρας αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η τελευταία πράξη της θητείας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην παίχθηκε σήμερα (9/10) το πρωί στα Σπάτα. Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στην προπόνηση και πριν την έναρξή της αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους υπόλοιπους (πρώην πλέον) συνεργάτες του, μιλώντας με θερμά λόγια για τη συμπεριφορά και το κλίμα στα αποδυτήρια. «Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας», είπε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς.

Απ’ την πλευρά της διοίκησης, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον Μιλόγεβιτς, λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα». Στη συνέχεια ο Μιλόγεβιτς αποχώρησε από τα Σπάτα μαζί με τους συνεργάτες του.

Ανέλαβε ο Παναγιωτάρας

Την προπόνηση του Σαββάτου όπως και τις επόμενες μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μιλόγεβιτς αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ο Νίκος Παναγιωτάρας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ τόσο επί ημερών Καρέρα, όσο και επί Μιλόγεβιτς και χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, σε τέτοιο βαθμό που εφόσον χρειαστεί θα καθίσει αυτός στον πάγκο της Ένωσης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Πάντως, οι επαφές της ΑΕΚ με υποψήφιους αντικαταστάτες του Μιλόγεβιτς συνεχίζονται. Από την ελληνική αγορά «παίζει» πάντα του Γιαννίκη, ενώ επαφές γίνονται και με ξένους τεχνικούς από την ελεύθερη αγορά που προτείνονται. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0