Football Talk

Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν γινόταν»

Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν γινόταν»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την υπογραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικά Άρθρα

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη έπειτα από την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα έδωσε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε στο «France Football» για το πώς προέκυψε το διαζύγιο με τους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό του σε αποδυτήρια άλλης ομάδας.

Αναλυτικά:

«Επέστρεψα από διακοπές, ήμουν έτοιμος να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και να προπονηθώ την αμέσως επόμενη μέρα και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν μπορούσαμε ν' ανανεώσουμε. Με ενόχλησε πολύ αυτό που συνέβη... Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα βρισκόμουν σε άλλα αποδυτήρια εκτός από αυτά της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου γνωστοποιούσε πως δεν θα συνεχίζαμε μαζί και από εκείνη τη στιγμή άρχισα να σκέφτομαι τους τρόπους με τους οποίους θα κατάφερνα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου δραστηριότητα. Έπρεπε να βρω μια ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου...

Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως συμφώνησα πολύ γρήγορα με την Παρί. Με ενθουσίασε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, οι φιλοδοξίες του συλλόγου, οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Όλα αυτά έκαναν εύκολη την απόφασή μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0