Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Premier League μετά από 13 χρόνια και… πλησίασε Αγουέρο, Τζέραρντ και Κέιν!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Premier League μετά από 13 χρόνια και… πλησίασε Αγουέρο, Τζέραρντ και Κέιν!
Άμεση ήταν η επίδραση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Premier  League και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει τρία γκολ επί αγγλικού εδάφους σε επίπεδο πρωταθλήματος, και να αναδεικνύεται πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του μήνα, μετά από 13 χρόνια!

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Premier  League  έχει πραγματοποιήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να έχει ήδη δικαιώσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για το τηλεφώνημά του, ώστε να τον αποτρέψει να μεταβεί στην άλλη πλευρά της πόλης, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον ο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας πετύχει τρία γκολ στην Premier  League, και ένα νικητήριο στο Champions  League  επί της Βιγιαρεάλ, την ημέρα που γινόταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού.

Με τις εμφανίσεις του αυτές, προφανώς και θα συμπεριλαμβανόταν στους υποψήφιους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του μήνα. Οι 30 εξαιρετικές ημέρες που βίωσε τον Σεπτέμβριο άλλωστε, ήταν δεδομένες.

Τα αποτελέσματα τον ανέδειξαν νικητή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας μετά από 13 χρόνια, και έφτασε τα πέντε βραβεία του πολυτιμότερου του μήνα, επί αγγλικού εδάφους.


Δεν αποτελεί σύνηθες κατόρθωμα. Για την ακρίβεια, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές τον ξεπερνούν, αλλά μόνο ένας εξ αυτών μπορεί να μεγαλώσει τους αριθμούς του. Ο λόγος για τον Κουν Αγουέρο με την Μάντσεστερ Σίτι (7), τον Στίβεν Τζέραρντ με την Λίβερπουλ (6), και τον Χάρι Κέιν με την Τότεναμ (6).

Κανένας άλλος δεν έχει κατακτήσει το βραβείο περισσότερες από πέντε φορές, και μόνο ο Χάρι Κέιν έχει την δυνατότητα να βελτιώσει τους αριθμούς του!

Η πρόβλεψη λοιπόν του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού για την επίδραση που μπορεί να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε αληθής. Ο Πορτογάλος ξεχωρίζει ακόμη και στην ηλικία των 36, και μεγαλύτερη απόδειξη από τις 30 ημέρες που διένυσε, δεν υπάρχει!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0