Football Talk

Premier League: Προπονητής του μήνα ο Αρτέτα!

Premier League: Προπονητής του μήνα ο Αρτέτα!
Την εξαιρετική πορεία της Άρσεναλ επιβράβευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Premier League, για τον μήνα Σεπτέμβριο, με τον Μικέλ Αρτέτα να αναδεικνύεται καλύτερος προπονητής του μήνα, όντας αήττητος, μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε εντελώς αρνητικά για την Άρσεναλ, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες και το «μηδέν» στα γκολ υπέρ της, όμως κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα ακολουθούσε, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, και μόλις ένα γκολ κατά της, από τον Σον, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης του Emirates.

Όντας αήττητος λοιπόν τις τελευταίες 30 ημέρες, ο Μικέλ Αρτέτα οδήγησε την Άρσεναλ σε μία αξιοσημείωτη αγωνιστική βελτίωση, καταλήγοντας να προσπερνά και την Τότεναμ, τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Premier League επιβράβευσε την δουλειά του, ο Ισπανός αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του μήνα, και η συνέχεια για την Άρσεναλ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αρχής γενομένης από το ματς στο Βόρειο Λονδίνο, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0