Football Talk

Ραϊόλα για Ντοναρούμα: «Ρωτήστε οποιονδήποτε αν θα διάλεγε τη Μίλαν ή την Παρί»

Ραϊόλα για Ντοναρούμα: «Ρωτήστε οποιονδήποτε αν θα διάλεγε τη Μίλαν ή την Παρί»
Η επιστροφή στο Σαν Σίρο για τα ημιτελικά του Nations League, όπου η Ιταλία έπαιξε με την Ισπανία, ήταν εφιαλτική για τον διεθνή τερματοφύλακα, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, λόγω των αποδοκιμασιών των φιλάθλων.

Ο Ντοναρούμα μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιούλιο μετά από έξι χρόνια παραμονής στη Μίλαν, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε 215 εμφανίσεις, κάτι που δεν ξέχασαν οι φίλαθλοι του Μιλάνου. Θέση στο θέμα πήρε ο ατζέντης του διεθνή γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος κατηγόρησε τη Μίλαν γιατί δεν προστάτευσε τον πελάτη του: 

«Είμαι αηδιασμένος από τα σφυρίγματα για τον Τζίτζι και τώρα αναρωτιέμαι γιατί η Μίλαν δεν επενέβη επίσημα για να αποστασιοποιηθεί από τη διαμάχη και να τον υπερασπιστεί με κάποιο τρόπο, μετά από το πανό που κρεμάσαν σε μία γέφυρα του Μιλάνου. Θέλουμε να μιλήσουμε για τις απειλές; Σκότωσε κανέναν; Δεν το γνωρίζω. Προσπαθήστε να ρωτήσετε οποιονδήποτε, αν είναι πατέρας, τι θα πρότεινε στον γιο του: να μείνει στη Μίλαν ή να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν;», τόνισε χαρακτηριστικά στην Corriere dello Sport ο γνωστός Ιταλός ατζέντης.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0