Football Talk

Τζο Γουίλοκ – Σεντ Μαξιμίν: «Αυτό είναι για εσάς, το αξίζετε, συνεχίζουμε ενωμένοι»!

Τζο Γουίλοκ – Σεντ Μαξιμίν: «Αυτό είναι για εσάς, το αξίζετε, συνεχίζουμε ενωμένοι»!

Την δική τους οπτική, αναφορικά με την αγορά του συλλόγου από τους Σαουδάραβες, θέλησαν να εκφράσουν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών, οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ, Τζο Γουίλοκ και Σεντ Μαξιμίν, με τις αντιδράσεις τους επί της ουσίας, να μην απέχουν σημαντικά και από αυτές του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ να οφείλουν να συνεχίσουν κανονικά την δουλειά τους, παραμένοντας ανεπηρέαστοι από την σημαντική αλλαγή που έλαβε χώρα στο διοικητικό καθεστώς, όμως σαφώς αυτό δεν είναι πάντα απλό.

Ο Τζο Γουίλοκ και ο Σεντ Μαξιμίν άλλωστε, λειτουργώντας ως φίλοι της ομάδας, το απέδειξαν, με ανάρτησή τους στα social media. Αναλυτικότερα, ο πρώτος, ο οποίος αποτελεί και την μοναδική μεταγραφή των «καρακαξών» το καλοκαίρι που πέρασε, έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών από την Άρσεναλ, επισήμανε πως η αγορά της ομάδας από τους Σαουδάραβες αποτελεί δώρο στον κόσμο της Νιούκαστλ.



Παράλληλα, σε ανάλογο μήκος κύματος, κινήθηκε και ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας, Σεντ Μαξιμίν, ο οποίος από το πρωί έδειχνε πως αναμένει την επισημοποίηση της υπόθεσης. Ο στόχος του στέφθηκε από επιτυχία, και ο ίδιο δήλωσε ενθουσιασμένος, ζητώντας ενότητα στις τάξεις της ομάδας.



Πλέον και οι δύο, καλούνται να συνεχίσουν απερίσπαστοι την προετοιμασία τους για την έναρξη της Premier League μετά το πέρας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Να είναι αμφότεροι έτοιμοι, και να τα δώσουν όλα προκειμένου η Νιούκαστλ να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, και να πετύχει άμεσα, ιδανικά, την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν.

Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0