Football Talk

Στην Φρανκφούρτη η κλήρωση των προκριματικών του Euro 2024!

Στην Φρανκφούρτη η κλήρωση των προκριματικών του Euro 2024!

Η UEFA γνωστοποίησε ότι η διαδικασία της κλήρωσης των προκριματικών του Euro 2024 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου του 2022 στο εκθεσιακό κέντρο «Messe Frankfurt».

Σχετικά Άρθρα

Η UEFA ανακοίνωσε ότι η κλήρωση των προκριματικών του Euro 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Φρανκφούρτη τον Οκτώβριο του 2022.

«Η κλήρωση είναι το πρώτο βήμα για πολλές ομάδες που ονειρεύονται να αγωνιστούν στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ανυπομονούμε να έχουμε μία συναρπαστική κλήρωση και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες μια δίκαιη και σπουδαία διοργάνωση που θα αναδείξει τον καλύτερο των καλύτερων στην Ευρώπη», δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά και πρώην θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φίλιπ Λαμ.

Το Euro 2024 θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Γερμανίας (Βερολίνο, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Γκελζενκίρχεν, Κολονία, Λειψία, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Στουτγκάρδη), η οποία καταλαμβάνει τη μία από τις 24 διαθέσιμες θέσεις.

Τα υπόλοιπα «εισιτήρια» θα διατεθούν σε 23 από τις άλλες 54 χώρες μέλη της UEFA στα προκριματικά που θα λάβουν χώρα μεταξύ Μαρτίου 2023 και Νοεμβρίου του ίδιου έτους, καθώς και στα μπαράζ του Μαρτίου 2024.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0