Football Talk

Δέσμευση Πατούλη σε Μελισσανίδη: «Το έργο συνεχίζεται κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα»

Δέσμευση Πατούλη σε Μελισσανίδη: «Το έργο συνεχίζεται κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επικοινωνία χθες βράδυ με τον Γιώργο Πατούλη, παίρνοντας τη διαβεβαίωση από τον Περιφερειάρχη ότι η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν κανονικά.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Το γήπεδο της ΑΕΚ και η υπογειοποίηση που συνδέεται μαζί του προχωράει κανονικά με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη να δεσμεύεται γι’ αυτό τόσο στον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες βράδυ, όσο και με προσωπική του δήλωση.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ ο Μελισσανίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πατούλη, ανήσυχος από τα δημοσιεύματα και από την ανάρτηση στη Διαύγεια σχετικά με την υπογειοποίηση. Στο τηλεφώνημα ο Πατούλης διαβεβαίωσε τον Μελισσανίδη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και ότι το έργο θα συνεχιστεί κανονικά.

Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά, λέγοντάς του πως «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διόρθωσης του κλίματος ο Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε προσωπική δήλωση σχετικά με το θέμα της ΑΕΚ, γράφοντας στα socialmedia:

«Κατηγορηματική διάψευση: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα Υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της #Περιφέρεια_Αττικής.

2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.

3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προσωπική μου προτεραιότητα.

Έχω δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για το μεγάλο αυτό εγχείρημα. (φώτο από παλαιότερη επίσκεψη στα έργα στην Αγιά Σοφιά)».

Ουσιαστικό πρόβλημα λοιπόν δεν πρόκειται να υπάρξει. Άλλωστε η υπογειοποίηση είναι προς την ολοκλήρωσή της, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον άλλο διαγωνισμό που αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα προχωρούν θετικά λοιπόν, με στόχο τα εγκαίνια να γίνουν προς το τέλος του καλοκαιριού του 2022.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0