Football Talk

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Μπράιτον για σεξουαλική επίθεση– «φωτογραφίζει» τον Μπισούμα το βίντεο που κυκλοφορεί! (video)

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Μπράιτον για σεξουαλική επίθεση– «φωτογραφίζει» τον Μπισούμα το βίντεο που κυκλοφορεί! (video)

«Βόμβα» έχει πέσει στο «στρατόπεδο» της Μπράιτον μετά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες διάφορων δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τις οποίες,κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας, συνελήφθη πριν από μερικά λεπτά για σεξουαλική επίθεση. Τον Ιβ Μπισούμα στοχοποιούν τα αγγλικά μέσα, με το όνομα του παίκτη να μην έχει γίνει προς στιγμήν γνωστό.

Σοκ έχει προκληθείς στις τάξεις της Μπράιτον μετά την επιβεβαιωμένη είδηση της σύλληψης ενός 20άχρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε νυχτερινή έξοδό του, μαζί με έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας.

Σαφώς το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με την μοναδική, διασταυρωμένη πληροφορία, να αποτελεί η ηλικία του επαγγελματία παίκτη. Ο λόγος για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφορεί είναι μαύρος!

Άμεση συνέπεια αποτελεί ο συσχετισμός των εν λόγω κατηγοριών με τους νεαρούς παίκτες της Μπράιτον, Ιβ Μπισούμα και Τέιλορ Ρίσταρντς, με τον πρώτο πάρα ταύτα, να ακούγεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή στην αστυνομία!

Η διοίκηση των «γλάρων» ανέφερε με ανακοίνωσή της πως «γνωρίζουμε πως ένας ποδοσφαιριστής μας εμπλέκεται σε υπόθεση επίθεσης, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω σχόλια».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0