Football Talk

ΑΕΚ: Αυτές οι δυο εταιρείες ολοκληρώνουν την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena

ΑΕΚ: Αυτές οι δυο εταιρείες ολοκληρώνουν την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena
Δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα πρακτικά του διαγωνισμού με την Cosmoteκαι την Neurosoftνα παίρνουν το έργο – Ποιες εργασίες θα αναλάβουν οι δυο εταιρείες
Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε και ο διαγωνισμός για τον ηλεκτροτεχνολογικό εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, με την Cosmoteκαι την Neurosoftνα παίρνουν τον διαγωνισμό. Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δημοσιεύθηκαν τα πρακτικά 2/2021 και 3/2021. Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε στη «Διαύγεια» εγκρίθηκαν τα πρακτικά 2/2021 και 3/2021 της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ» και αναδείχθηκαν οι μειοδότες του διαγωνισμού.

Η Cosmoteμε προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ θα αναλάβει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, όπως και τις εγκαταστάσεις ήχου, εικόνας, οπτιακουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης.

Από την πλευρά της η Neurosoftμε προσφορά 2,9 εκατ. ευρώ θα αναλάβει τα μηχανήματα συντήρησης του χλοοτάπητα, τα μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, κλιματισμούς, πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού, όπως και τον αρχιτεκτονικό αθλητικό εξοπλισμό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0