Football Talk

Women's Champions League: «Καθάρισαν» Λυών και Χόφενχαϊμ – Εύκολη νίκη για Μπαρτσελόνα

Women's Champions League: «Καθάρισαν» Λυών και Χόφενχαϊμ – Εύκολη νίκη για Μπαρτσελόνα

Με σπουδαίες αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του Women's Champions League!

Σχετικά Άρθρα

Η Χόφενχαϊμ υποδέχθηκε την Κόγκε και στη Σουηδία η Χάκεν τη Λυών, με τα δύο φαβορί να παίρνουν τους πρώτους τρεις βαθμούς, στο πλαίσιο του 3ου και του 4ου Ομίλου.

Για τον 3ο όμιλο, η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 5-0 της Κόγκε με γκολ των Νάσενγουενγκ (18′), Μπίλα (47′), Μπούχλερ (61′) και Ντε Κάιγκνι (63′, 90+2′).

Στο άλλο ματς που αφορούσε τον 4ο όμιλο η Λυών πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Χάκεν με 0-3 με γκολ των Μάλαρντ (10′), Μακάριο (48′) και αυτογκόλ της Λάρσεν (53′).

Κέρδισε εύκολα η Μπαρτσελόνα

Στα άλλα δυο πολύ σημαντικά ματς της πρεμιέρας, η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Άρσεναλ για τον 3ο όμιλο και η Μπενφίκα την Μπάγερν για τον 4ο όμιλο.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα κέρδισε εύκολα με 4-1 την Άρσεναλ, με τη Μαριόνα να ανοίξει το σκορ στο 31’ και την Πουτέγιας να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας της στο 42’.

Στην επανάληψη, η Οσοάλα σκόραρε στο 47′ για το 3-0. Η Άρσεναλ μείωσε προσωρινά σε 3-1 με την Μάανουμ στο 74′, ωστόσο το τελικό 4-1 διαμόρφωσε η Μάρτενς στο 84′. Στο 95′ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι με την Πουτέγιας να αναλαμβάνει την εκτέλεση ωστόσο απέκρουσε η Ζίνσμπεργκερ.

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου παρά τις ευκαιρίες στο ματς και από τις δύο ομάδες, Μπενφίκα και Μπάγερν έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό.


 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0