Football Talk

Super League 2: Προς 17 Οκτωβρίου η πρεμιέρα

Super League 2: Προς 17 Οκτωβρίου η πρεμιέρα
Για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου μεταφέρεται όπως όλα δείχνουν η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης (05/10).

Η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (στο οποίο θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και οι Β’ ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ) που ήταν αρχικά αποφασισμένο να ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή 10 Οκτωβρίου, μετατέθηκε για τέταρτη φορά λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με αρκετές ομάδες της κατηγορίας, ενώ έπειτα από ψηφοφορία στο Δ.Σ. προέκυψαν αλλαγές στους ομίλους που είχαν καταρτιστεί.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Βόλου τοποθετήθηκε τελικά στον Βόρειο όμιλο, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να παραμένει στον Νότιο. Την ίδια ώρα Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργος και Καβάλα δεν διαθέτουν ακόμη αρκετά επαγγελματικά συμβόλαια και έχουν προθεσμία ως τις 12 Οκτωβρίου να βρουν λύση με τα δελτία τους.

Την ίδια ώρα η Ζάκυνθος «κόπηκε», ωστόσο όπως έγινε γνωστό θα καταθέσει αίτηση ακύρωσης και αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/10) η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, με πιο «δυνατό» ζευγάρι της πρεμιέρας το ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους της Super League 2:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική
Κηφισιά - Ρόδος
Αστέρας Βλαχιώτη - Ηρόδοτος
ΟΦ Ιεράπετρας - Παναθηναϊκός Β’
Καλλιθέα - Επισκοπή
Λεβαδειακός - Καραϊσκάκης
Χανιά - Καλαμάτα
Εργοτέλης - Αιγάλεω
Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ Β’

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική
Ολυμπιακός Β’ - Τρίκαλα
Απόλλων Λάρισας - Βέροια
Πιερικός - Θεσπρωτός
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β’
Απόλλων Πόντου - Αλμωπός Αριδαίας
Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας
Νίκη Βόλου - Ξάνθη
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0