Football Talk

Λίβερπουλ: Η μέρα που εκτοξεύτηκε το «αστέρι» του Ρόμπι Φάουλερ! (video)

Λίβερπουλ: Η μέρα που εκτοξεύτηκε το «αστέρι» του Ρόμπι Φάουλερ! (video)

Ο Ρόμπι Φάουλερ σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές στο τέταρτο παιχνίδι του με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς απέναντι στη Φούλαμ.

Ο Φάουλερ, το καλοκαίρι του 1993 είχε φτάσει στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ηλικιακή κατηγορία Κ-18 με συμπαίκτες όπως οι Σολ Κάμπελ, Νίκι Μπατ, Γκάρι Νέβιλ, Γιούλιαν Γιοακίμ και Πολ Σκόουλς

Ο θρύλος της Λίβερπουλ είχε καταφέρει να φτάσει στα πέντε γκολ κατά τη διάρκεια του τουρνουά εκείνου και φυσικά αναδείχθηκε ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης, η οποία ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο των νεαρών «λιονταριών» στο City Ground.

Το ντεμπούτο του στην 11άδα της Λίβεπρουλ σημειώθηκε στις 22 Σεπτέμβρη του 1993, σε ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στη Φούλαμ. Μάλιστα, σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση για να... δώσει ένα πρώτο δείγμα των όσων θα ακολουθούσαν και του σκοραρίσματος για το οποίο θα λάμβανε μια θέση ανάμεσα σε αυτούς που οι οπαδοί του συλλόγου θεωρούν κορυφαίους στην ιστορία του κλαμπ.

Λίγο καιρό αργότερα, ο 18χρονος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές στο παιχνίδι με τη Φούλαμ για τον δεύτερο γύρο, βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα στο 13ο, το 21ο, το 47ο, το 55ο και το 70ο λεπτό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανάρτησε η Λίβερπουλ προς τιμήν του:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0