Football Talk

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κανένα πέναλτι σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κανένα πέναλτι σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαίωσε τον Σλοβένο διαιτητή Βίντσιτς και στα δύο πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά Άρθρα

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μάρκ Κλάτενμπεργκ, στην ανάλυση των φάσεων της 5ης αγωνιστικής θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκαν πέναλτι στον Ολυμπιακό σε δύο περιπτώσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι» αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ για τη πρώτη φάση.

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι ενός αμυντικού  μέσα στην περιοχή. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0