Football Talk

Νίκος Τσουμάνης: Τι είπε στην σύντροφό του πριν εξαφανιστεί - Νέες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του (video)

Νίκος Τσουμάνης: Τι είπε στην σύντροφό του πριν εξαφανιστεί - Νέες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του (video)
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του αδικοχαμένου ποδοσφαιρίστη, Νίκο Τσουμάνη.
Σχετικά Άρθρα
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Τσουμάνη ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά, στην Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης (5/10).

Ο 31χρονος βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του. Το κούμπωμα να βρισκόταν στο πλάι, γεγονός που «δείχνει» ότι ενδέχεται ο ίδιος να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Ο φίλος και εργοδότης του Τσουμάνη, Σταύρος Ραλλάκης ανέφερεε ότι ο ποδοσφαιριστής πριν εξαφανιστεί, είπε στη σύντροφό του ότι θα βγει μια βόλτα. Όπως περιγράφει ο κ. Ραλλάκης, ο ποδοσφαιριστής απείχε το τελευταίο διάστημα από τους αγώνες εξαιτίας τραυματισμών, γεγονός που όπως λέει «τον είχε πάρει πολύ από κάτω»: Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή όπως έγινε γνωστό, τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και δεν κατάφερε να τον εντοπίσει ούτε να επικοινωνήσει μαζί του.

«Ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος. Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του»
 ανέφερε ο κ. Ραλλάκης στο Thesstoday.gr.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0