Football Talk

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης στο αμάξι του - Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης στο αμάξι του - Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς, χωρίς σφυγμό και παρά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής, δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε ύστερα από πνιγμό.

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα.

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του


Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

tsoumanis-2.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0