Football Talk

Παναθηναϊκός: Πολλά τα «μπράβο» στον Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Πολλά τα «μπράβο» στον Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι συγκέντρωσε τα εύσημα των συμπαικτών του στα αποδυτήρια μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ιταλός τερματοφύλακας κλήθηκε να υπερασπιστεί το «τριφύλλι» για πρώτη φορά στο δυσκολότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος για την ομάδα του και με άριστες επεμβάσεις, εξαιρετικές τοποθετήσεις, καλή επικοινωνία με τους αμυντικούς του και εμπνέοντας σιγουριά σε όλη την ομάδα, συνέβαλε αποφασιστικά στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Ο Μπρινιόλι απέσπασε τα εύσημα των συμπαικτών του με το τελευταίο σφύριγμα, αλλά και στα αποδυτήρια. Οι Πούγγουρας, Σάρλιγια, Αλεξανδρόπουλος και Σάντσες ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν, ενώ αυτό συνέβη ακόμη και από αντιπάλους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει το χέρι του και τον Τόμας Βατσλίκ να πηγαίνει κοντά του και να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Ο ίδιος, πάντως, παραμένει προσγειωμένος. Γνωρίζει καλά πως ήταν μόνο η αρχή και ο ίδιος έχει μάθει πως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Άλλωστε μόλις προ ολίγων μηνών είχε ψηφιστεί πολυτιμότερος παίκτης της Έμπολι στην πορεία ανόδου στην Serie A.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0