Football Talk

Ζαγοράκης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής για όλους»

Ζαγοράκης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής για όλους»

Η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη για τα 22 χρόνια που πέρασαν από το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό χαμό των έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου του 1999, έξι νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη σκορπώντας το πένθος στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ, αλλά και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος άσος των «ασπρόμαυρων, Θοδωρής Ζαγοράκης, με ανάρτηση του θυμήθηκε το θλιβερό δυστύχημα και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης:

«Ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου του 1999, ο χρόνος σταματούσε. Έξι νεαρά παιδιά πλήρωσαν με το ίδιο τους το αίμα, την ίδια τους τη ζωή, την αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ. Για το ποδόσφαιρο. Για την παρέα.

Εκείνο το ξημέρωμα, σαν σήμερα πριν 22 χρόνια, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια θρηνούσε. Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα, ίδιο με το χρώμα του συλλόγου.

Ζωή και θάνατος.

Χαρά και θλίψη.

Άσπρο και μαύρο.

Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής για όλους: «Η αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ., τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα…»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0